Etter at du er ferdig tatovert, legger vi på en selvklebende folie.

Denne skal du ha på opp til 4 døgn. Den puster, og du kan trygt dusje med den. Den kan være litt vanskelig å ta av, og da kan det hjelpe å fjerne den under vann. Det vil henge noe farge igjen på plastfolien, dette er normalt. Ved ansamling av mye væske under folien, så kan kan folien fjernes tidligere.

Er du veldig hoven og øm rett etter timen din, kan det hjelpe å legge et kaldt omslag med et fuktig håndkle over plasten.

Etter at folien er fjernet, vasker du av med varmt vann. Tørk tatoveringen forsiktig, og smør et tynt lag krem/salve på. Vi anbefaler den vi selger i studioet, eller A-Derma Repair Cream, denne får du på apoteket. Smør tynt morgen og kveld. Vask alltid hendene godt før du smører krem på den.

Etter 4-7 dager vil tatoveringen begynne å flasse av, pass på å ikke klø disse dagene da det kan skape arrdannelse i tatoveringen.

Etter 3-5 uker skal den være ferdig grodd.

Enkelte ganger vil tatoveringen mangle farge eller noen streker være lysere når den er grodd. I så fall kontakter du studioet så går vi over den gratis innenfor 3 mnd. (Dette gjelder ikke på hender og føtter)

Ved temperaturendringer som f.eks vinter eller sommer kan deler av tatoveringen hovne opp og klø litt. Dette er helt normalt, og det hjelper med en mild kløedempende krem.

Det er alltid en fare for betennelse ved behandling av åpne sår. Tatoveringen skal ikke bli vondere enn den er rett etter at den er ferdigtatovert. Blir du rødflekkete og mer hoven, og det væsker unormalt mye, bør du kontakte studioet og oppsøke lege.

-Ikke bad i basseng med klor før tatoveringen er 3-4 uker gammel.

-Ikke ta solarium før den er 4 uker eller mer. Bruk alltid sterk solbeskyttelse, da vil tatoveringen din holde seg pen i mange år.

-Ikke klø mens det gror.

Vi håper at du er fornøyd med din nye tatovering, ved spørsmål, kontakt studioet på 46432202.